Hogyan vonsz pénzt a bet365-ből?

A Bet365 nagyon gyors és sima visszavonulást kínál. Az első kifizetés előtt győződjön meg róla, hogy elolvasta cikkünket a bet365-en való játékról, és minden előnyét kihasználta. Melyek a bet365 kivonási módjai? A Bet365 a készpénzfelvételek nagyon széles körét kínálja a fiókjából. A legtöbb játékos a Skrill, a Neteller, a Credit Card és a PayPal kifizetéseket használja.

Visszavonhatom a bet365 egyenlegemet banki átutalással? Igen, a bet365 minden pénz nélkül küld a pénzedet a Citibanknak vagy bármely más banknak. A bet365-től történő banki átutalás legfeljebb 10 munkanapig tart. Kaphatok pénzt a bet365-ről a paypalra? Természetesen. Egyszerűen válassza ki a paypal-t a rendelkezésre álló elállási módok listájáról, és folytassa a visszavonást.

Mennyi ideig tart a bet365 visszavonása? A bet365-es egyenlegéből történő visszavonás időtartama az elállási módtól függ. Például a bet365-nél a leggyorsabb visszavonás a Neteller-en keresztül (legfeljebb 4 óra) és Skrillen keresztül (24 órán belül) lesz. A Paysafecard és a PayPal szintén gyors visszavonási módszerek. Mennyi ideig tart a hitelkártya visszavonása? A bet365-ből egy hitel- vagy bankkártyára történő visszavonás 2-5 munkanapot vesz igénybe.

Mi a jutalék a bet365 visszavonására? Örömmel értesítjük Önt, hogy a bet365 nem számít fel semmilyen díjat vagy jutalékot a készpénz visszavonásáról a játékosok számláin. Nem számít, mennyit szeretne készpénzt készíteni, a jutalék 0 EUR lesz! Pontos az összes bet365 visszavonási módszer esetében.

Mi a minimális lemondás a bet365-ről? A minimális bet365 visszavonás a fizetési módtól függ. Például a minimális bet365-ös visszavonás Skrillre 5 EUR. Más fizetési módok esetén még egy kicsit készpénzzel kell rendelkeznünk.