Hogyan ellenőrizhetem a bet365 számlámat?

Van már számlád a bet365-szel? Már használta az 50 EUR ingyenes üdvözlőbónuszt? Nagyszerű, akkor olvassa el alább, és megtudja, hogyan ellenőrizheti személyazonosságát. Nem? Akkor kattintson ide és nézze meg, mi a bet365 bónuszkódja!

Miért kell ellenőrizni a bet365 számlámat? Mert sokan több számlát nyitnak, hogy ingyenes bónuszokat kapjanak (és ezek a bónuszok a bet365-ben nagyon jóak). Ennek elkerülése érdekében a bet365 ellenőrzi, hogy a megadott név és cím tulajdonképpen a tiéd. A második ok az életkor. A bet365-nél csak akkor játszhatsz, ha 18 éves vagy annál több.

A bet365-nek szüksége van néhány vizsgálatra, hogy folytassa az ellenőrzést? Sajnos igen. Az első visszavonás előtt meg kell adnunk személyi igazolványunk vagy útlevelünk egy példányát a bet365-re.

A bet365-ben a hitelesítési folyamat biztonságos? Igen - nem ismerjük a csalás eseteit. Azt javasoljuk azonban, hogy a grafikai programban vékony vörös vonalat (pl. Öt percet vesz igénybe, és nyugodhat meg!

Mennyi időbe telik a bet365-ben lévő fiók ellenőrzése? Legtöbbször csak néhány órát. Dokumentumra vonatkozó kérelmet kapunk, majd be kell olvasnunk, e-mailben elküldjük és várni kell. Nem ismerünk olyan személyt, akinek az ellenőrzése 12 óránál tovább tartott.

Mi a postai ellenőrzés a bet365-en? Ez egy másik módja annak, hogy megerősítse az otthoni címét. A Bet365 egy olyan levelet küld nekünk, melyet a weboldalunkon átírunk. Ez az ellenőrzés egyszerűen ingyenes, de természetesen tovább tart.

A bet365 ellenőrzi a telefont? Előfordulhat, hogy a bet365 telefonszámunkat hívja vagy szöveges üzenetet küld.

Ne felejtsd el - a bet365 számlaellenőrzés kizárólag az Ön biztonságára vonatkozik!

A bet365-ben végzett személyazonosság-ellenőrzés? Ellenőrizze, hogyan vonhatja vissza az alapokat a bet365-ről!.